Indre rovdyr

Jeg har ikke skrevet her på en liten stund p.g.a. mye intern krangling og indre støy. Som alle andre så har jeg mer enn én side ved meg, og det kan oppstå endel uro mellom partene innimellom. Jeg deler meg da, i kampens hete, kun i to: snill A og slem A (eller som slem A kaller det, bitch-A og fuck-alt-A). Jeg vil her kalle meg A1 og A2 når jeg nå beskriver et typisk tilfelle.

Jeg som helhet får flere negative følelser enn positive følelser. A1 og A2 oppstår. A2 er rastløs og har lyst til å ødelegge ting, A1 prøver å ta oppvask og foreslår å fikse flisene på badet. A2 vil løpe ut og drikke all alkoholen som finnes, A1 sier nei hallo la oss heller ta en kopp med matcha-te og øve på meditasjon, vi skal trene i morgen. A2 slår hodet i veggen og hveser, mens A1 lakker neglene og plystrer på Turistens klagan. A2 drømmer om å raide Brugata og innhente alle typer dop og våpen og klatre opp på et tak og leke GTA, A1 prøver å ta frem vannmaling og sette på jazz. A2 får spisse tenner og lange klør og stri pels på hele kroppen. A2 har blitt en varulv og knurrer mot A1. A1 sier okei vi gjør hva du vil bare please ikke spis meg. A1 og A2 drar ut i verden. A2 gjør hva hun vil og A1 prøver å forsiktig begrense og rydde opp underveis.

Dette er bare noen av tilfellene, resten av de mentale brannene klarer som regel A1 å slukke med enten store mengder usunn mat / godteri eller et par beroligende tabletter. Men poenget er at det ikke alltid er så lett å finne ordene når det på en måte er to personer som snakker samtidig. Så sorry bitches, men nå er det fylla, så lås dørene deres og kast dere ned i bønn, det er høl i gjerdet på Gaustad og A2 er på frifot!

 

OBS: Jeg er ikke forvirra, jeg tror ikke jeg er mer enn én person og jeg er ikke farlig.

Bare litt ustabil til tider. Ikke ring politiet. Seriøst, ikke ring politiet, det er synd på meg liksom. Broren min har kreft og sånn. Det er sant. Seriøst ikke ring politiet da helt ærlig ok? Det er satire. Jeg har ikke forestillinger. Ållø drit i å ringe politiet da hallo. Hvem faen tror du at du er? Bitch hva faen, hæ? Jeg er brun og blid, du er bleik og sur.

Annonser

Skrevet av

ajna

Dette er lok.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *