Hvem vil vi spise?

OBS!: DETTE INNLEGGET UTTRYKKER SVÆRT LIBERALISTISKE OG RELATIVT HENSYNSLØSE IDÉER OM KJØTTSPISING SOM KANSKJE IKKE EGNER SEG FOR ALLE.

Jeg spiser kjøtt. Masse masse kjøtt. Ikke med god samvittighet, om jeg skal være helt ærlig, men kjøtt smaker sykt digg at jeg ikke klarer å la være. Jeg har ikke alltid spist kjøtt, lot være i tre år, men siden russetiden har jeg fråtset i animalske produkter.

Det er allikevel noen dyr jeg ikke liker. Skjell er slimete og gelé-aktige og får derfor ikke oppholdstillatelse i magen min, og selv om jeg aldri har smakt på dem så regner jeg med at det samme gjelder snegler o.l.. Men ellers går nesten alt ned, og jeg er ganske nysgjerrig når det kommer til å smake på ting. Jeg har derfor laget noen lister.

Dyr jeg gjerne vil smake på: Insekter, men helst ikke hele. Jeg synes det er litt ekkelt å spise ting som fortsatt ser levende ut, sliter eksempelvis fortsatt litt med upillede reker. Ellers er jeg åpen for froskelårog de livsfarlige Fugu-fiskene.

Dyr jeg enten veit eller tror jeg har spist som jeg har litt ekstra dårlig samvittighet for (mange da jeg var yngre og ikke visste bedre): Hest i form av hestepølse, ganske sikker. Hval, dessverre helt sikker og det smakte godt. Gåselever, bombesikker, smakte nesten ingenting. Hare eller kanin, ganske usikker, men har et vagt minne av det.

Dyr jeg gjerne vil smake på hvis jeg får muligheten fordi de har dødd i en ulykke e.l.: Alle. Seriøst, jeg vil prøve alt minst én gang, inkludert menneskekjøtt. Jeg vil faktisk heller fortære en bit av en person enn en bit av en gnager, katt, hund eller ape. Problemet med å spise et menneske, eller kanskje heller ett av problemene med å spise et menneske, er at voksne folk mest sannsynlig ikke smaker særlig godt.

Kannibaler verden over er stort sett enige om at smaken minner mest og svin, men også at den er helt spesiell og veldig god. Jeg tenker at vi må ta dette med en liten klype salt, i og med at de fleste kannibaler er splitter pine gærne, men at det er ganske likt svin virker logisk. Kjøttet vårt ser kanskje mer ut som storfekjøtt, men vi har mer til felles med en gris enn ei ku, det er jo derfor vi kan bytte organer med dem. På bakgrunn av dette vil jeg si at det er en viss sannsynlighet for at vi, som grisene, får en dårligere smak etter kjønnsmodning, såkalt rånesmak. Jeg er litt usikker på om dette gjelder kvinnelige individer like fullt som mannlige, men la oss ikke ta noen sjanser, fuck rånere, right?

Dette betyr at for å få den beste menneskebiten på gaffelen så blir du kanskje nødt til å stikke den i et barn, og SÅ langt er ikke engang jeg villig til å gå. Når det er sagt så smaker jeg gjerne på en voksen person, selv om de kanskje råner litt. Og jeg donerer gladelig en uviktig bit av meg til kannibalisme når jeg dør. Håper jeg smaker godt.

Annonser

Skrevet av

ajna

Dette er lok.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *